7 September 2023 • Microsoft Azure

Werken in de cloud

 

“Werken in de Cloud, is dat iets voor ons?”

Tegenwoordig is de Cloud niet meer weg te denken en toegankelijk voor iedere ZZP’er en iedereen in het MKB. Werken in de Cloud kan op meerdere manieren, denk hierbij aan Microsoft 365 maar ook aan Azure Virtual Desktop.

 

Azure Virtual Desktop

Met Azure Virtual Desktop heb je één werkplek waarop je vanaf ieder apparaat en vanaf iedere gewenste locatie kunt inloggen, uiteraard beveiligd met de MFA van Microsoft. Met Azure Virtual Desktop huur je een werkplek in de Cloud van Microsoft, hiermee betaal je altijd alleen voor het gebruik van jouw onderneming.

 

“Is dit niet iets voor grote bedrijven?”

Azure Virtual Desktop is ten alle tijden maatwerk, iedere onderneming is namelijk anders.
Wil je een algemene werkplek in de Cloud omdat je niet wilt dat jouw medewerkers hun data benaderen op hun laptops? Of heb je een applicatie die op een server moet blijven draaien? Het kan allemaal met Azure Virtual Desktop. Tevens is Azure schaalbaar naar gebruik, groeit jouw onderneming of vertrekt er misschien een medewerker? Dan kan er heel makkelijk op- en afgeschaald worden. Een oplossing in Azure is voor iedere onderneming beschikbaar of je nu ZZP’er bent of met honderd medewerkers op kantoor zit.

 
Vragen naar aanleiding van deze blog?
Bel (033-2771990) of mail (info@hermac.nl) ons gerust voor meer informatie.

Auteur
Mike Niekerk
Directeur
Deel

    Onze gewaardeerde partners

    Hermac werkt nauw samen met:

    logo-microsoft