Wie zij wij?

Vanuit ons kantoor te Scherpenzeel leveren wij ICT diensten aan de zakelijke markt. Wij ondersteunen dagelijks bedrijven en organisaties met praktische support en leveren daarbij professionele oplossingen om de ICT omgevingen betrouwbaar en veilig te laten werken. Vanzelfsprekend staat een goed en onderbouwd advies aan de basis bij ICT vraagstukken.

Omdat de vraag naar onze Managed ICT Services en beveiligingsoplossingen aanhoudend groeit zoeken wij versterking bij ons advies- en verkoop team. Een job met veel verantwoordelijkheid waarbij vooral goed luisteren naar de wensen van de relatie belangrijk is. Samen met het team vertalen wij dan de vraagstelling naar een optimale oplossing. Als je daarin al ervaring hebt opgedaan is het mooi maar we vinden het belangrijker dat je leergierig van aard bent en open staat voor het vakgebied van B2B automatisering.

Wie zoeken wij?

Een sales medewerker van Hermac denkt graag mee met de product- en/of dienstontwikkeling bij de relaties van Hermac. Ook wordt je in deze functie enthousiast van het genereren van nieuwe business en zoek je verdieping bij de bestaande relaties van Hermac. Wij zijn actief met Microsoft 365 en Azure oplossingen, Hermac Managed Services, Netwerkonderhoud, Back-up en netwerk- beveiligingsoplossingen. Alle producten en diensten zijn er op gericht om gebruikers optimaal en zorgeloos te laten werken. Aangezien wij voor verschillende branches werken is nagenoeg elk advies uniek en elke oplossing op maat.

Jij bent communicatief vaardig, enthousiast en verdiept je in de relatie om samen tot oplossingen te komen. De nadruk ligt hierbij op effectieve zakelijke contacten waarbij jij de relaties voorziet van een kundig advies. In deze functie ben jij mede verantwoordelijk voor de in- en verkoop van producten.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

 • Telefonisch te woord staan van de relaties van Hermac.
 • De relaties van Hermac voorzien van een kundige en goed onderbouwde offerte.
 • Opbouw van een goede verstandshouding met de relaties van Hermac door
  een vriendelijke, oprecht eerlijke en betrokken communicatie.

Wat kun jij van ons verwachten:

 • Een professionele organisatie waarbij de focus ligt op de tevredenheid van onze relatie.
 • Een marktconform salaris.
 • Een functie van 32/40 uur per week
 • Een fijne werksfeer in een gedreven en gezellig team waar je veel van kan leren.
 • Een compacte organisatie met korte overleg lijnen.
 • Een veelzijdige functie.

Lijkt het je leuk om hier eens inhoudelijk over te praten? Bel ons direct voor informatie en een afspraak.
Of stuur je cv met motivatiebrief naar vacature@hermac.nl
Je mag ons bellen op het nummer 033-2771990.